BATMAN SASON İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı yapıldı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı yapıldı

2018-2019 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, çalışanlarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, okulla bu yıl tanışan öğrencilerimize ve aramıza yeni katılan meslektaşımıza başarılar diliyorum.

 

 

 Bilgi Kaleminin Şefkat Mürekkebi Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

 

           "Dünyaya yeniden gelsem, yine öğretmen olurdum." diyecek kadar mesleğini seven sizler; ilgisiniz, bilgisiniz, sevgisiniz. Yüreğiniz engin denizler kadar şefkat dolu, kucağınız ummanlar kadar geniş. Her sözünüz öğrencilerimiz için bir ziyafet sofrası. Bu yönünüzle en büyük eserin mimarısınız. Bıkmadan,  ümitsizliğe düşmeden, sorumluluk bilinciyle görevinizi en iyi şekilde yapmanın gururunu yaşıyorsunuz. Bu kutlu yolda ümit ışığınızın hiç sönmemesini diliyorum.

 

Bizler sorumluyuz, sorumluluğumuz diğer meslek elemanları gibi sınırlı değildir. Bizim sorumluluğumuz büyüktür. Çünkü bizler insan eğitimi ile ilgilenen bir meslek sahibiyiz. Bir toplumda her hangi bir toplum elemanı görevini hakkı ile yapmıyorsa, sorumluluk bizimdir. Toplumda yapılan iyi veya kötü işlerin tamamının sorumlusu olarak kendimizi görmek zorundayız. Çünkü toplumun bütün kesimleri bizim sıralarımızda ders almıştır. Ne zaman ki bizler görev ve sorumluluğumuzu hakkıyla yerine getirirsek, bizler bizim rahlemizde geçen öğrencilerimize tam bir örnek insan olabilirsek, işte o zaman ülkemiz her yönüyle dünyaya, insanlığa örnek ülke olur.

 

 Değerli Veliler,

 

Sizler, eğitim sistemimiz içerisinde, hedeflerimize ulaşmamız noktasında en önemli paydaşlarımızdansınız. Sizlerden gerekli katkıyı almadan tam olarak başarılı olmamız mümkün değildir. Bizlere emanet ettiğiniz yavrularınızı hayata beraberce hazırlayacağız. Bunun için her zaman iletişim halinde olmamız, kesintisiz bir diyalog ortamı oluşturmamız gerekmektedir. İnanıyoruz ki en iyiye ve güzele ancak bu şekilde ulaşabiliriz. Bu saikle bizlere olan çok kıymetli desteklerinizi artırarak devam ettirmenizi diliyorum.

 

          Büyük bir özveriyle geleceğe hazırladığımız çocuklarımızın başarısı sizi, bizi, hepimizi mutlu edecektir. Bu nedenle çocuklarımızın eğitim - öğretim sürecinde öğretmenlerimiz ve okul yönetimleriyle işbirliği içinde hareket etmeniz, eğitim öğretim faaliyetlerine destek olmanız eğitim kalitesinin artmasına ve çocuğunuzun başarısına büyük katkı sağlayacaktır. Çocuklarımızın eğitim sürecinde sizleri hep yanı başımızda görmek istiyoruz.

 

Sevgili Öğrenciler,

 

 Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Çünkü gelecek, sizsiniz. Ülkemizin geleceğine siz yön verecek, bu ülkede siz söz sahibi olacaksınız. Bu nedenle size sunulan imkânlardan en iyi şekilde yararlanmanız ve kendinizi geliştirmeniz, sizi, ailenizi ve öğretmenlerinizi mutlu edecektir. Sizin vatanını, milletini, bayrağını ve tarihini seven insanlar olarak yetişmeniz en büyük amacımızdır. Bizim, bütün gayretimiz sizlerin yetişmesi, sizlerin iyi birer yurttaş olabilmesi içindir. Önümüzdeki yüzyılın bilim adamları, yöneticileri, öğretmenleri, hekimleri sizler olacaksınız.  Bizler de bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

         

          Ülkemizin 2023 Vizyonuna ulaşması için sizlerin birbirinize saygılı, erdemli çalışma, eleştirel ve yapıcı düşünme, farklılıkları zenginlik olarak görme, birlikte üretebilme, kendinizi ve başkalarının yaptıklarını sorgulayabilme, hak mücadelenizde kararlı duruş sergilemeniz ve güven sahibi olmanız bu Vizyonun kritik eşiğidir.

        Sözlerimi burada noktalarken 2019-2020 eğitim öğretim yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diler, tüm öğretmen, idareci ve öğrencilerimize başarılar diler hepinize saygılar sunarım."

13-09-2019

 

13-09-2019

Devlet Hastanesi Yanı Yeni Halk Eğitim Merkezi Binası 3.Kat Sason/BATMAN - 04884612495

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.